Basisschool De Voorhof

Laurens van Leeuwen is directeur van Basisschool De Voorhof in Vianen en vroeg aan Keesbouw een aantal meubels te leveren voor in de nieuwe school.

Keesbouw maakte de grijze tribunes voor in de klassen waar de leerlingen op kunnen zitten als ze daar willen werken of de instructie willen volgen. Ook heeft Keesbouw twaalf prikborden voor aan de wanden gemaakt evenals handige, grote rolbakken om bijvoorbeeld de speelblokken in op te bergen of de (skippy)ballen in de gymzaal.

Maar ook het meubilair van de directiekamer heeft Keesbouw  gemaakt voor de nieuwe school zoals een handige statafel en robuust bureau.

Laurens is tevreden. ,,Kees werkt altijd netjes, dat vind ik belangrijk. Toen Kees net begon met Keesobuw gunde ik hem deze opdracht. Het is perfect uitgevoerd en was handig voor Kees, want hij kon veel tussen de andere klussen door doen.’’

,, Ik zou hem zeker aanbevelen. Er waren wat kleine problemen met de tribunes waar de kinderen op kunnen zitten, ze bleken in eerste instantie niet helemaal bestand tegen het leerling-gewicht, maar dat loste Kees snel weer op. Dus dat is helemaal goed gekomen.’’