Onderhoud

‘Wandel eens een extra rondje om uw huis en zie wat er nodig is aan onderhoud. Op tijd signaleren is noodzaak’  

 

Voor een gebouw is niets zo belangrijk als goed onderhoud. Gebouwen gaan dan immers langer mee. Denk dus aan de kwaliteit van uw gevel, houtwerk en dakwerk. Goed onderhoud betekent op tijd ingrijpen, bijvoorbeeld als voegen gaan loslaten. Wees op tijd nog voor de lekkage begint.  

 

Wilt u een professional bij uw woning die kritisch kijkt naar uw boeiboorden, uw kozijnen, de kwaliteit van het hout onder uw schilderwerk of gevel? Bel gerust even.  

 

Keesbouw is gespecialiseerd in houtrotreparatie. Is uw houten dorpel aangetast maar is de rest nog wel goed? Dan vervang ik uiteraard alleen de onderdorpel zonder het hele kozijn te vervangen. Ook hierin wil ik als Keesbouw het ambacht, het vakwerk, dichtbij mijn klanten brengen. Uiteraard met garantie.  

 
Zijn uw boeiboorden aan vervanging toe? Ik kijk graag met u mee naar het gebruik van de juiste gevelbekleding. Wat zijn de beste oplossingen voor het onderhoud van uw deuren, luiken, dakgoot of borstwering? Ook hiervoor maak ik graag een prijs die past bij uw budget. Ik kan dit voor u uitvoeren voor een vaste prijs of in regie.  

Neem vrijblijvend contact met ons op