Over ons

Na ruim 15 jaar bij verschillende bouwbedrijven te hebben gewerkt besloot ik in 2018 voor mijzelf te beginnen. Ik wilde meer persoonlijk betrokken zijn bij mijn werk en het volledige werkproces van begin tot eind overleggen met de opdrachtgever. En nazorg hoort hier ook bij. Ik wil samen met de opdrachtgever iets moois maken waar we beide trots op zijn.

Na de technische middelbare school volgde ik de vakopleiding tot zelfstandig timmerman en in daarna de opleiding tot uitvoerder.

Trots ben ik op KEESBOUW dat inmiddels is gegroeid naar een klein team van eigen personeel. Wij werken inmiddels samen met onze vaste vakbekwame onderaannemers. Wij zijn gevestigd in ons nieuwe bedrijfspand te Nieuwegein.

Heldere visie

Waar een timmerman werkt, moet het netjes blijven omdat ‘wie in rommel woont, naar rommel gaat leven’. Een opgeruimde werkbus, een veilige werkplek en een overzichtelijke offerte. Wij werken met persoonlijke aandacht, hebben oog voor detail,  goede communicatie en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Erkend leerbedrijf

Een titel om trots op te zijn KEESBOUW is sinds 2020 een erkend leerbedrijf