Over ons

Mijn bedrijf Keesbouw heb ik in september 2018 opgericht omdat ik ervan houd om persoonlijk betrokken te zijn bij mijn werk en zelf te overleggen met de klant. Graag overleg ik met klanten over wat zij in hun hoofd hebben, wat hun wensen zijn, welke persoonlijke touch het werk helemaal af kan maken. Ik wil, samen met mijn opdrachtgever, met plezier de mooiste zaken maken waar we trots op kunnen zijn.   

 

Voordat ik voor mezelf ben begonnen op mijn 31e , werkte ik sinds mijn vijftiende bij verschillende bouwbedrijven. Ik volgde na de middelbare school de vakopleiding tot timmerman en daarna ook de opleiding tot uitvoerder.  

Ambacht

Het timmermansvak is een ambacht. Het gaat om vakwerk op maat, van het renoveren van oudere panden tot aan nieuwbouw. Van een aanbouw tot het reconstrueren van een oud kozijn. In uitdaging vind ik mijn plezier. Waar die uitdaging in zit? Om het zó te maken zoals u als klant het in gedachten heeft. Maar, mijn mening geef ik ook graag als het nodig is om de kwaliteit te blijven waarborgen.  

 

Het mooiste werk? Dat is het zichtwerk: wat je altijd blijft zien als een timmerman langs is geweest. Van plinten tot daken, van zolders tot betimmerde gevels. Daar waar voorbijgangers, bewoners en liefhebbers nog jaren naar kijken en van genieten. Afraffelen hoort daar dus niet bij. Het gaat om het mooiste beeld dat blijft hangen.  

Heldere visie

Waar een timmerman werkt, moet het netjes blijven omdat ‘wie in rommel woont, naar rommel gaat leven’. Een overzichtelijke werkbus, een overzichtelijke werkplek, een overzichtelijke offerte. Als ik ergens werk kunt u uw visite met een gerust hart rondleiden over de klus zonder last te hebben van overtollige rommel.  

Neem vrijblijvend contact met ons op